Deze revolutionaire nieuwe Packline serie combineert onze aerodynamische kennis met de unieke 'twin-sheet' productietechnieken (dubbelwandig ABS). Packline is de eerste producent die deze technologie gebruikt voor dakkoffers. In het Twin-sheet proces worden twee bladen verwarmd en vervolgens gevormd. Een van de vele voordelen bij het gebruik van dubbele blad voor een dakkofferis een veel veiliger en beter product. 

De Packline NX 215 is de eerste dakkoffer die ooit gemaakt is van twee bladen kunststof! Het heeft een dubbele laag en de neus is voorzien van een geïntegreerd haaksysteem. Hierdoor is het onmogelijk dat de neus tijdens het rijden open gaat. Nieuw is ook de zeer eenvoudige "push"om de vergrendeling te openen.

Groot laadvermogen

Ondanks een laag gewicht van 23 kg biedt deze dakkoffer een redelijk laadvermogen. Goede inwendige hoogte en een laadvermogen van 380 liter betekent extra veel ruimte voor uw bagage. De Packline NX 195 is de enige dakkoffer op de markt met het gepatenteerde lift-off mechanisme en het drie zijdelingse laadsysteem.

Specificaties dakkoffer
Merk Packline
Type NX
Uitvoering 215
Inhoud 450 L
Opening Achter
Geschikt voor ski's Ja
Kleur Hoogglans zwart
Afmetingen buitenzijde in cm (L x B x H) 215 x 88 x 36cm
Aantal spanbanden 2
Leeggewicht 23 kg
Max. laadvermogen 75 kg
Advies maximum snelheid 130 km/u
Bevestigingssysteem iZi 2 Connect
Materiaal ABS Acryl
Garantie 5 jaar

Reageren

inloggen of registrereren om te beoordelen

Packline NX-215 450L

  • Merk: Packline
  • Productcode: NX-215
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €849,00

  • Excl. btw: €701,65

Tags: packline nx-215