Luifels & ondertenten

De échte avonturiers kiezen al jaren voor een daktent als favoriete mobiele slaapplek voor lange reizen. Ze zijn gemakkelijk op te zetten en nemen geen waardevolle ruimte in je voertuig in beslag. Zijn deze vierkante meters jou echter niet genoeg? Kies dan voor een ondertent. Dit is een van de meest effectieve manieren om jouw leefruimte eenvoudig te vergroten.

 

Ons assortiment bestaat uit verschillende varianten elk met zijn typische eigenschappen.  Hierdoor is er altijd een ondertent die past bij jouw daktent of voertuig. Let op: De ondertenten zijn doorgaans specifiek passend op een model daktent! We hebben ook universele douche/wc/omkleed ondertenten (de light modellen) welke passen in de peesgleuven onder de bodemplaat van bijna alle merken daktenten. Kom je er niet uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij assisteren graag bij jouw zoektocht naar de juiste ondertent.

 

LET OP: Onze prijzen zijn niet up-to-date. Deze worden een dezer dagen aangepast!

Waarom een ondertent?

Een ondertent brengt vele voordelen met zich mee. Dit zijn tevens voordelen die de enkele nadelen van daktenten compleet van tafel vegen. Een eerste voordeel van een ondertent is de enorme extra leefruimte die je bij jouw daktent creëert. Dit maakt het de perfecte locatie om je snel en uit het oog om te kleden, of het vormen van extra slaapplekken. Daarnaast bied een ondertent in de meeste gevallen een droge weg naar je daktent.

 

De ondertent is middels een rits aan de bodemplaat van je daktent bevestigd. Hierdoor is de gehele ruimte tussen de auto en de ladder van de daktent overdekt (dit geldt voor een daktent met overdekte instap, zoals de Koala Creek TEIDE L modellen).

 

Bijna alle Koala Creek ondertenten hebben een unieke eigenschap: Aan de bovenzijde binnenin is een hoogte verstelling mogelijk van ca. 20 cm. Hierdoor past een 190 cm. hoge ondertent onder een daktent welke gemonteerd is op een hoogte van ca. 170 – 200 cm.

Koala Creek Heavy ondertenten

Koala Creek is een gerenommeerd merk dat volledig is ontwikkeld in samenwerking met klanten en dealers:  voor en door gebruikers!  Hierdoor zijn de daktenten en ondertenten voorzien van vele slimme en doordachte details. De Heavy ondertenten zijn net als de daktenten zelf voorzien van UNIEK verduisterend en brandwerend tentdoek. Ook bevatten de Heavy ondertenten van Koala Creek oprolbare PVC ramen. Daarnaast bevatten ze BPM Black Privacy Mesh muggengaas waardoor je geen last zult hebben van ongedierte in zowel je ondertent als daktent. De deur kan eenvoudig tot luifel worden gemaakt door gebruik te maken van een set optionele luifelstokken.

 

De ondertent is voorzien van een sterke en dikke uitritsbare PVC vloer. Bijna alle ritsen zijn van YKK. Daarnaast  zijn er ook ondertentverlengers beschikbaar, die de ondertent 20 cm hoger maken. De Heavy ondertenten zijn voor gebruiken die waarde hechten aan de hoogste kwaliteit.

Koala Creek Light ondertenten

Voor degenen die een lichter gewicht prefereren boven het zwaardere daktent tentdoek, heeft Koala Creek de Light ondertenten. In model gelijk aan de Heavy modellen, echter gemaakt van het sterke polyester doek waar ook de Koala Creek flysheet van gemaakt is. Deze ondertenten hebben echter geen PVC ramen en zijn 190 cm. hoog, met hoogteverstelling. Tevens zijn de universele Light douche/toilet/omkleed ondertenten zonder bodem. Deze ondertenten passen onder bijna iedere daktent, mits deze voorzien is van een peesgleuf. Let op de juiste breedte maat van de daktent, want dat is wel van belang!