Over Koala Creek daktenten

Echt Nederlands merk

 

Koala Creek® is een Nederlands merk en behoort tot de A-kwaliteit daktenten, echter met een zeer goede prijs/kwaliteits-verhouding.

Door het bedrijf bewust klein te houden is het mogelijk om, ondanks de hoge kwaliteit, toch een scherpe prijs te hanteren. Juist hierdoor groeit het merk enorm en is de vraag naar Koala Creek daktenten in binnen- en buitenland groot.

 

Daarnaast behoudt de eigenaar van het merk, Hans Verlinden, nauw contact met de gebruikers van zijn daktenten. Door hun ervaringen en wensen mee te nemen naar de producent ontstaat er een daktent "created by it's users". Praktisch, gedegen en comfortabele daktenten naar de wens van de klant.

 

Het ontstaan van Koala Creek® daktenten

 

In 1987 plannen de neef van Hans, wijlen Henry Verlinden, en zijn vrouw Wendy een zware en beruchte route in Australië, de Canning Stock Route. Deze route is een populaire maar zeer uitdagende tocht van ca. 1850 km, dwars door de Australische wildernis en vernoemd naar Alfred Canning die als eerste deze route volbracht.

 

Op deze route is niets onderweg. Je bent volkomen op jezelf en je medereizigers aangewezen. Daarom is het zeer belangrijk dat jouw materiaal van topkwaliteit is!

 

Henry Verlinden kwam er tijdens deze ervaring achter dat de door hem gebruikte daktent niet geheel perfect was en zo ontstond het idee om een nieuw daktentmerk op de markt te brengen. Rond deze tijd was zijn neef, Hans Verlinden, op bezoek in Australië waar hij voor het eerst met daktenten in aanraking kwam. Dit was in Nederland nog totaal onbekend. Helaas is Henry al vroeg overleden en heeft hij zelf niet meer iets op de markt kunnen brengen. Uiteindelijk heeft zijn neef Hans de koe bij de hoorns gevat en in 2016 Koala Creek op de markt gebracht.

 

Zijn doel is een van de beste daktenten op de markt brengen tegen een goede prijs, zodat iedereen toegang heeft tot een goede kwaliteit tent en optimaal en zorgeloos van zijn of haar reis kan genieten.

KOALA CREEK® YOUR ADVENTURES STARTS HERE!